Hasashima Önvédelmi Klub

Csapatunk jelentős része régóta foglalkozik különböző keleti harcművészetekkel, melyek rendszeres gyakorlására elsősorban időhiány miatt egyre  kevesebb alkalom adódik. A iado gyakorlása mellett úgy gondoltuk, hogy szeretnénk rendszeresen, intenzíven mozogni, sportolni. Tanulni egymástól, meghívott – a saját harcművészeti ágában elismert – mesterektől, és nem utolsó sorban újra együtt edzeni, találkozni régi barátokkal, ismerősökkel.

Eleinte rendszertelen időközönként összegyűltünk, – amikor volt szabad hely a dojoban – és együtt edzettünk. Ez mostanra rendszeressé vált, minden héten egyszer péntek este találkozunk, és hajrá… Tehát megalakult a Hasashima Önvédelmi Klub, mely ennek az elfoglaltságnak a neve lett. A tematikája elsősorban a mindennapi életben használható önvédelmi technikák gyakorlása, általános kondíció fejlesztés, egymás elleni küzdelem, vagy egyszerűen csak egyfajta szórakozás.

A tematika több stílusból/sportágból merít: iaido, kendo, shotokan karate, aikido, ökölvívás, stb. Az edzések változatosak, rendszeresen elővesszük valamely sportágat, és kimerítőbben tanulmányozzuk néhány egymást követő alkalommal.

Szívesen látunk minden érdeklődőt!
Ha szeretnél rendszeresen mozogni, tanulni új dolgokat, vagy ha van mit tanítani nekünk – akár minket tanítani is – gyere!


スーパー コピー 時計 代引き 対応