Bálint sós virslijei

balint_sos_virsli (1)Hozzávalók:

  • 1kg virsli (kb: 40 db)
  • pár üveg rum
  • sör
  • bor
  • kóla

Előkészületek: végy egy 4dl poharat, töltsd félig rummal, majd öntsd tele kólával.A hatodik pohár után kezdődhet a sütés-főzés. Tegyünk fel egy leveses edénybe vizet (kb félig töltve) forrni. Fedő rá! Ezután iszogassunk meg egy pár sört, és kóstolgassunk egy picike bort. Majd ha felforrt a vizünk az összes virslit tegyük bele,szőröstül – bőröstül. Fontos!!! A tűzhely lángjának maximumon kell mennie, forrjon rendesen az a virslííí. Ezek után jöhet a jól megérdemelt pihenő. Valljuk be eddig elég fárasztó művelet van magunk mögött.Szívjunk el egy cigarettát, iszogassunk, és nézzük a Tv-t. 30 perc elteltével kivehetjük a virsliket. Jól megfőttek… Ízlésesen tálaljuk.

Leave a Reply