Magyar nutellás keksz

Hozzávalók:

  • Kerek háztartási keksz
  • Szerencsi mogyorókrém (Hungarian nutella)

A kerek háztartási kekszeket fejjel lefelé fordítjuk és kettesével rendezzük. Teáskanál segítségével a nuttellából merünk egyet. Óvatosan ráhelyezzük a kiszemelt kekszünk középpontjára. Csak annyit tegyünk rá, amennyi első puttyanásra lejön a kiskanálról. Nem kell túltölteni…  Ha az első fázis megvolt, akkor a kekszünknek a másik felét hozzá párosítjuk és vigyázva összeillesztjük.  Nem kell túlzottan összenyomni, mert ha szoba hőmérsékleten tarjuk, a megfelelő tapadást fogja biztosítani, tehát nem fog szétesni az biztos. A többivel a kívánt mennyiségben hasonlóképpen járunk el. Ha netán nagyon sokat szeretnénk csinálni, gyártosor formájában egymáshoz nagyon közel elhelyezve, evvel a rendszerrel megcsináljuk.

Ha mind ezzel megvagyunk, ízlésesen tálaljuk.

Ajánlom: vendég váró desszertként, illetve hétvégi nyalánkságként a pörkölt után.

100% magyar termék.  Jó étvágyat.

Leave a Reply